Mama lui Filip, Bucureşti

Filip Mihai Petrică s-a născut pe 28 ianuarie 2011. La 3 săptămâni a fost diagnosticat cu Dermatită Atopică şi era necesar să folosim aproape zilnic corticoizi topici pe diferite zone ale corpului, zone cu iritaţii care netratate timp de 2-3 zile aveau o evoluţie rapidă până la răni deschise şi chiar sângerare.

Iniţial leziunile au apărut pe faţă, apoi când Filip a avut 3 luni au apărut şi pe corp, pe spate, ulterior pe tot corpul. Iar după ce a mai crescut, începând cu luna a 4-a, Filip a început să se scarpine, ceea ce ne indica disconfortul lui (când era mai mic nu avea această dexteritate).

Medicul dermatolog care îl tratează pe Filip ne-a recomandat produsele DermaSilk şi din august 2011 le folosim. La nici 24 de ore de la prima folosire absolut toate iritaţiile lui Filip au dispărut, pielea lui devenind fină şi catifelată, ca de bebeluşi. De atunci Filip poartă hainele DermaSilk în continuu şi nu mai are nevoie de crème cu corticoizi.

Acum folosim pentru întreţinere doar cremele emoliente (o dată pe zi după baie) şi gel de duş special. 

Filip se poate deplasa târâş, mers pe burtă, pe spate, chiar şi pe covor şi pe parchet, se poate juca în voie chiar şi în nisip, fără să se mai scarpine (poate să exploreze lumea fără să sufere şi să aibă nevoie de creme cu corticoizi).