Termeni şi Condiţii

Politică de confidenţialitate

S.C. MEDICAL ADVERTISING SRL este inregistrata cu numarul 17197 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a preluarii datelor cu caracter personal.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal şi sunt de acord cu termenii de vânzare. S.C. MEDICAL ADVERTISING S.R.L. o societate cu răspundere limitată, cu sediul social în Bucureşti, sector 3, Str. Câmpia Libertăţii Nr. 33, bloc 21, ap. 94, cp 70000, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/4357/2003, având cod unic de înregistrare fiscală RO15330309, cont bancar deschis la ING, cu punct de lucru în Str. Baba Novac, nr. 3, bl. S2, sc. B, ap. 82, Sector 3, tel +40 21 325 00 13 fax +40 21 325 00 13, e-mail office@ medic-call.ro reprezentată legal prin Dl. MARIA IOAN-ALEXANDRU, în calitate de Administrator prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin acest document în scopul de commercializare de servicii pentru promovare şi de consultanţă în marketing medical. Pe viitor, aceste date, respectiv numele şi prenumele, telefon/fax, adresă, e-mail, ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră.

În cazul în care nu doriţi aceasta bifaţi   NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la MEDICAL ADVERTISING S.R.L. o societate cu răspundere limitată, cu sediul social în Bucureşti, sector 3, Str. Câmpia Libertăţii Nr. 33, bloc 21, ap. 94, cp 70000, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/4357/2003, având cod unic de înregistrare fiscală RO15330309, cont bancar deschis la ING, cu punct de lucru în Str. Baba Novac, nr. 3, bl. S2, sc. B, ap. 82, Sector 3, tel +40 21 325 00 13 fax +40 21 325 00 13, e-mail office@ medic-call.ro reprezentată legal prin Dl. MARIA IOAN-ALEXANDRU, în calitate de Administrator. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, incluzand vizitarea si cererea de informare privind ofertele continute in activitatile societatii pe piata medico-farmaceutica sau a elementelor sale de pe site-ul www.stop-alergii.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. MEDICAL ADVERTISING S.R.L. si partenerii sai furnizeaza servicii de promovare si servicii de consultanta in marketing medico-farmaceutic care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.  

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de MEDICAL ADVERTISING S.R.L. se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. MEDICAL ADVERTISING S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.stop-alergii.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. MEDICAL ADVERTISING S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri, defectiunilor aparute de gazduirea serverelor etc.

MEDICAL ADVERTISING S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.stop-alergii.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Niciuna din informatiile de pe site-ul www.stop-alergii.ro nu reprezinta consultanta sau sfat medical adresat unui pacient sau oricarui tert. Toate  informatiile legate de produsele comercializate prin intermediul site-ului amintit reprezinta informatii generale, de natura comerciala, nemedicala.


DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.stop-alergii.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea MEDICAL ADVERTISING S.R.L. este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii MEDICAL ADVERTISING S.R.L.  si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a MEDICAL ADVERTISING S.R.L.  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea MEDICAL ADVERTISING S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
Preluarea materialelor de pe site-ul www.stop-alergii.ro de către mijloacele de informare în masă (ziare, reviste, radio, TV, alte site-uri etc.) este permisă cu condiţia obligatorie a menţionării sursei www.stop-alergii.ro.


ACCESUL LA SITE

MEDICAL ADVERTISING S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii MEDICAL ADVERTISING S.R.L. fara acordul scris al acesteia.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.stop-alergii.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse ale activitatilor promovare si servicii de consultanta in marketing medical si/sau a elementelor sale, sau trimiterea de e-mail-uri adresate MEDICAL ADVERTISING S.R.L. comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la MEDICAL ADVERTISING S.R.L.  in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi/opinii, newsletter, pe site.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

MEDICAL ADVERTISING S.R.L.in calitate de autor, proprietar, administrator al www.stop-alergii.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea achizitionarii de produse. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, MEDICAL ADVERTISING S.R.L.are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

DATELE PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice. MEDICAL ADVERTISING S.R.L. o societate cu raspundere limitata, cu sediul social în Bucureşti, sector 3, Str. Câmpia Libertăţii Nr. 33, bloc 21, ap. 94, cp 70000, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/4357/2003, având cod unic de înregistrare fiscală RO15330309, cont bancar deschis la ING, cu punct de lucru in Str. Baba Novac, nr. 3, bl. S2, sc. B, ap. 82, Sector 3, tel +40 21 325 00 13 fax +40 21 325 00 13, e-mail office@ medic-call.ro reprezentată legal prin Dl. MARIA IOAN-ALEXANDRU, în calitate de Administrator, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este : comercializarea de servicii de promovare in domeniul medico-farmaceutic si de consultanta in marketing medico-farmaceutic.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in vederea executarii unui contract de comercializare a serviciilor de promovare si de consultanta in marketing medical, incheiat intre persoana vizata si (operator) MEDICAL ADVERTISING S.R.L.sau pentru executarea unor masuri precontractuale dispuse la cererea persoanei vizate. Refuzul dvs. determina neexecutarea contractului de vanzare de servicii de promovare si de consultanta in marketing medical. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre (operator) MEDICAL ADVERTISING S.R.L.si sunt comunicate numai persoanelor indreptatite si care sunt implicate direct in realizarea obiectului de activitatea de promovare si de consultanta in marketing medical. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la MEDICAL ADVERTISING S.R.L. o societate cu raspundere limitata, cu sediul social în Bucureşti, sector 3, Str. Câmpia Libertăţii Nr. 33, bloc 21, ap. 94, cp 70000, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/4357/2003, având cod unic de înregistrare fiscală RO15330309, cont bancar deschis la ING, cu punct de lucru in Str. Baba Novac, nr. 3, bl. S2, sc. B, ap. 82, Sector 3, tel +40 21 325 00 13 fax +40 21 325 00 13, e-mail office@ medic-call.ro reprezentată legal prin Dl. MARIA IOAN-ALEXANDRU, în calitate de Administrator. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

OBSERVATIE

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Pe site-ul www.stop-alergii.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea acestui site. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea actiunilor din datelor sale personale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite cu consintamintul utilizatorului de catre MEDICAL ADVERTISING S.R.L.numai in scopul declarat al acestui site, respectiv comercializarea de servicii de promovare si de consultanta in marketing medical si al elementelor sale. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, MEDICAL ADVERTISING S.R.L.are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

SECURITATEA INFORMATIILOR

MEDICAL ADVERTISING S.R.L.respecta securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul sau informatic. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care sunt conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de www.stop-alergii.ro si de office@medic-call.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de "SPAM". Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii MEDICAL ADVERTISING S.R.L.si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi. Se garanteaza, de asemenea, MEDICAL ADVERTISING S.R.L.si partenilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.stop-alergii.ro.

RESPONSABILITATI privind activitatile de promovare si de consultanta in marketing medico-farmaceutic.

MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu garanteaza ca descrierea activitatilor de promovare si de consultanta in marketing medical sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a activitatilor de promovare si de consultanta in marketing medical si a elementelor sale achizitionate prin intermediul acestui site, activitatile de promovare si de consultanta in marketing medical pentru care MEDICAL ADVERTISING S.R.L.ofera garantie conform legilor in vigoare. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care serviciile de promovare si de consultanta in marketing medical achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau a activitatilor promovare si de consultanta in marketing medical de pe site. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste activitatile de promovare si de consultanta in marketing medical, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste activitati de promovare si de consultanta in marketing medical. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta MEDICAL ADVERTISING S.R.L.in maximum 24 de ore de la receptionarea serviciilor de promovare si de consultanta in marketing medical si a elementelor sale.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau serviciile de pe site. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.ofera garantie pentru serviciile de promovare si de consultanta in marketing medical comercializate pe site, conform legislatiei in vigoare. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea de servicii de promovare si de consultanta in marketing medical) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si MEDICAL ADVERTISING S.R.L.si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre MEDICAL ADVERTISING S.R.L.si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrierile activitatilor de promovare si de consultanta in marketing medical, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu partenerii din Romania ai ofertelor prezentate pe site, astfel incat MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile activitatilor de promovare si de consultanta in marketing medical prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia MEDICAL ADVERTISING S.R.L.de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste oferte in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, promovare si de consultanta in marketing medical efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.m.d. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in "stoc" serviciilor de intermediere promovare si de consultanta in marketing medical afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite activitati de promovare si de consultanta in marketing medical nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. Valoarea maxima a obligatiilor societatii MEDICAL ADVERTISING S.R.L.fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a serviciilor de promovare si de consultanta in marketing medical cumparate este valoarea sumelor incasate de MEDICAL ADVERTISING S.R.L.de la respectivul client. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de serviciile de promovare si de consultanta in marketing medical, direct sau indirect. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la activitati de promovare si de consultanta in marketing medical au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, MEDICAL ADVERTISING S.R.L.isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

POLITICA DE PRETURI A SERVICIILOR de promovare si de consultanta in marketing medical


Preturile serviciilor de promovare si de consultanta in marketing medical si a elemetelor sale sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la serviciile mentionate mai sus si la elementele sale afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre MEDICAL ADVERTISING S.R.L.


DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


Folosirea, incluzand vizitarea si cererea de informare privind ofertele continute in activitatile societatii pe piata medico-farmaceutica sau a elementelor sale de pe site-ul
www.stop-alergii.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. MEDICAL ADVERTISING S.R.L. si partenerii sai furnizeaza servicii de promovare si servicii de consultanta in marketing medico-farmaceutic care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.  

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de MEDICAL ADVERTISING S.R.L. se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. MEDICAL ADVERTISING S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.stop-alergii.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. MEDICAL ADVERTISING S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri, defectiunilor aparute de gazduirea serverelor etc.

MEDICAL ADVERTISING S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.stop-alergii.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.


DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului
www.stop-alergii.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea MEDICAL ADVERTISING S.R.L. este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii MEDICAL ADVERTISING S.R.L.  si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a MEDICAL ADVERTISING S.R.L.  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea MEDICAL ADVERTISING S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.
Preluarea materialelor de pe site-ul www.stop-alergii.ro de către mijloacele de informare în masă (ziare, reviste, radio, TV, alte site-uri etc.) este permisă cu condiţia obligatorie a menţionării sursei www.stop-alergii.ro.


ACCESUL LA SITE

MEDICAL ADVERTISING S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii MEDICAL ADVERTISING S.R.L. fara acordul scris al acesteia.

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului
www.stop-alergii.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse ale activitatilor promovare si servicii de consultanta in marketing medical si/sau a elementelor sale, sau trimiterea de e-mail-uri adresate MEDICAL ADVERTISING S.R.L. comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la MEDICAL ADVERTISING S.R.L.  in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi/opinii, newsletter, pe site.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

MEDICAL ADVERTISING S.R.L.in calitate de autor, proprietar, administrator al
www.stop-alergii.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea achizitionarii de produse. In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, MEDICAL ADVERTISING S.R.L.are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

DATELE PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.
MEDICAL ADVERTISING S.R.L. o societate cu raspundere limitata, cu sediul social în Bucureşti, sector 3, Str. Câmpia Libertăţii Nr. 33, bloc 21, ap. 94, cp 70000, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/4357/2003, având cod unic de înregistrare fiscală RO15330309, cont bancar deschis la ING, cu punct de lucru in Str. Baba Novac, nr. 3, bl. S2, sc. B, ap. 82, Sector 3, tel +40 21 325 00 13 fax +40 21 325 00 13, e-mail office@ medic-call.ro reprezentată legal prin Dl. MARIA IOAN-ALEXANDRU, în calitate de Administrator, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este : comercializarea de servicii de promovare in domeniul medico-farmaceutic si de consultanta in marketing medico-farmaceutic.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in vederea executarii unui contract de comercializare a serviciilor de promovare si de consultanta in marketing medical, incheiat intre persoana vizata si (operator) MEDICAL ADVERTISING S.R.L.sau pentru executarea unor masuri precontractuale dispuse la cererea persoanei vizate. Refuzul dvs. determina neexecutarea contractului de vanzare de servicii de promovare si de consultanta in marketing medical. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre (operator) MEDICAL ADVERTISING S.R.L.si sunt comunicate numai persoanelor indreptatite si care sunt implicate direct in realizarea obiectului de activitatea de promovare si de consultanta in marketing medical. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la
MEDICAL ADVERTISING S.R.L. o societate cu raspundere limitata, cu sediul social în Bucureşti, sector 3, Str. Câmpia Libertăţii Nr. 33, bloc 21, ap. 94, cp 70000, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/4357/2003, având cod unic de înregistrare fiscală RO15330309, cont bancar deschis la ING, cu punct de lucru in Str. Baba Novac, nr. 3, bl. S2, sc. B, ap. 82, Sector 3, tel +40 21 325 00 13 fax +40 21 325 00 13, e-mail office@ medic-call.ro reprezentată legal prin Dl. MARIA IOAN-ALEXANDRU, în calitate de Administrator. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

OBSERVATIE

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Pe site-ul
www.stop-alergii.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea acestui site. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea actiunilor din datelor sale personale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite cu consintamintul utilizatorului de catre MEDICAL ADVERTISING S.R.L.numai in scopul declarat al acestui site, respectiv comercializarea de servicii de promovare si de consultanta in marketing medical si al elementelor sale.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, MEDICAL ADVERTISING S.R.L.are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

SECURITATEA INFORMATIILOR

MEDICAL ADVERTISING S.R.L.respecta securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul sau informatic. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care sunt conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de www.stop-alergii.ro si de office@medic-call.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de "SPAM". Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
MEDICAL ADVERTISING S.R.L.are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii MEDICAL ADVERTISING S.R.L.si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi. Se garanteaza, de asemenea, MEDICAL ADVERTISING S.R.L.si partenilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.stop-alergii.ro.

RESPONSABILITATI privind activitatile de promovare si de consultanta in marketing medico-farmaceutic.

MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu garanteaza ca descrierea activitatilor de promovare si de consultanta in marketing medical sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a activitatilor de promovare si de consultanta in marketing medical si a elementelor sale achizitionate prin intermediul acestui site, activitatile de promovare si de consultanta in marketing medical pentru care MEDICAL ADVERTISING S.R.L.ofera garantie conform legilor in vigoare. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care serviciile de promovare si de consultanta in marketing medical achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau a activitatilor promovare si de consultanta in marketing medical de pe site. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste activitatile de promovare si de consultanta in marketing medical, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste activitati de promovare si de consultanta in marketing medical. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta MEDICAL ADVERTISING S.R.L.in maximum 24 de ore de la receptionarea serviciilor de promovare si de consultanta in marketing medical si a elementelor sale.

 

 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau serviciile de pe site. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.ofera garantie pentru serviciile de promovare si de consultanta in marketing medical comercializate pe site, conform legislatiei in vigoare. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea de servicii de promovare si de consultanta in marketing medical) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si
MEDICAL ADVERTISING S.R.L.si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre MEDICAL ADVERTISING S.R.L.si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrierile activitatilor de promovare si de consultanta in marketing medical, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu partenerii din Romania ai ofertelor prezentate pe site, astfel incat
MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile activitatilor de promovare si de consultanta in marketing medical prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia MEDICAL ADVERTISING S.R.L.de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste oferte in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, promovare si de consultanta in marketing medical efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.m.d. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in "stoc" serviciilor de intermediere promovare si de consultanta in marketing medical afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite activitati de promovare si de consultanta in marketing medical nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. Valoarea maxima a obligatiilor societatii MEDICAL ADVERTISING S.R.L.fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a serviciilor de promovare si de consultanta in marketing medical cumparate este valoarea sumelor incasate de MEDICAL ADVERTISING S.R.L.de la respectivul client. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de serviciile de promovare si de consultanta in marketing medical, direct sau indirect. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la activitati de promovare si de consultanta in marketing medical au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, MEDICAL ADVERTISING S.R.L.isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

POLITICA DE PRETURI A SERVICIILOR de promovare si de consultanta in marketing medical

 

Preturile serviciilor de promovare si de consultanta in marketing medical si a elemetelor sale sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. MEDICAL ADVERTISING S.R.L.va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la serviciile mentionate mai sus si la elementele sale afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre MEDICAL ADVERTISING S.R.L.


DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.