Pentru comenzi vă așteptăm doar la: www.stop-alergii.ro

Produse noi!

  • Avantal Spray împotriva ploșnițelor de pat, 500 ml
  • Slip Vanisee Black pentru damă
  • Respilon Filtru AC din nanofibre.Suntem primul distribuitor autorizat al produselor Respilon Cehia în România din octombrie 2020!
  • Huse Microair Pristine antiacarieni certificate Dispozitiv medical dimensiuni noi.
  • Măștile Respilon FFP2 Virus Killer (Respi Pro și RespiRaptor) și RespiPro Carbon
  • Plasa de geam Respilon pentru polenuri și poluanți urbani este ideală pentru persoanele cu alergie la polenuri (graminee, ambrosia, pelin, etc.), alergie la mucegaiurile de exterior (ex Alternaria, Aspergillus, Cladosporium, Penicillium), astm, rinita alergica, familiile cu copii, vârstnici.

    Filtrează particulele fine și ultrafine de praf.

    Filtrează polenuri, spori de mucegai și bacterii.

    Nu permite trecerea fumului.

    Filtrează razele UV.

    Nu permite trecerea picăturilor de ploaie.

    Plasa de geam Respilon are o lățime de 150 cm și se vinde la metru liniar. Preț 250 lei/m liniar.
  • Respilon R-Shield este un guler multifuncțional, pentru particule (polen, virusuri) și poluanți urbani, o protecție pentru față cu membrană de nanofibre. Gulerul este spălabil și reutilizabil.

    Membrana Respilon 57 integrată în R-Shield permite o respirație normală dar blochează 99,9% din particulele periculoase din aer.

    Conține filtrul din nanofibra revoluționară Respilon, renumit pentru eficiența filtrării smogului, particulelor PM 2.5 și PM 1.0.

    R-Shield este confecționat din Lycra, ceea ce îi conferă o mare flexibilitate cu o multitudine de utilizări: alergare, ciclism, ski, echitație, yoga, pescuit, vânătoare.

    Disponibil mărimi pentru adulți și copii.

      Preț 90 lei.

  • Masca Microair este un dispozitiv de protecție pentru nas și gură. Pare o mască textila obisnuită dar este o mască dintr-un material de înaltă tehnologie cu acracteristici deosebite:

Eficacitate de filtrare bacteriană (BFE) > 98%.

Nu irită, potrivită pentru purtarea continuă mai multe ore.

Citotoxicitatea la nivelul pielii prin contactul direct este zero.

Îndepărtarea rapidă a microorganismelor care intră în contact cu materialul.

Confort ridicat, senzația de uscat și respirabilitate ridicată.

Rezistență îndelungată: se spală și se reutilizează de până la 100 de ori.

     Este disponibilă în pachet de 3 buc. la alegere: măsurile S,M,L. Preț 100 lei/set

  • Allertech No More Mildew soluție împotriva mucegaiurilor previne dezvoltarea mucegaiurilor pentru o perioadă de până la 2 ani.

Este o formulă nontoxică: nu conține substanțe chimice dăunătoare, nu conține clor, izotiazonol, imidazol.

Este sigur pentru oameni, animale de companie și mediul înconjurător.

Eficient și neiritativ la utilizarea în casă sau în exterior.

Allertech No More Mildew este util tuturor celor cu alergie la mucegai și celor care au simptome clinice de astm, rinită alergică sau eczemă corelate cu expunerea la acești alergeni.

Produs în SUA. Flacon cu 946 ml soluție (32 oz) pentru aproximativ 7 mp. Preț 215 lei.

  • Allesearch Allergen Wash este un detergent lichid foarte concentrat și în același timp un tratament antialergenic eficient. Spală eficient la orice temperatură. Eficient în alergia la acarieni (praful de casă), alergia la pisică sau câine, alergia la mucegai, alergia la polenuri. De un mare ajutor persoanelor care suferă de alergie, astm, dermatită atopică. Produs în SUA. Flacon de 710 ml pentru 30 spălări. Preț 270 lei.

 

Masca conține două valve de expirare. Masca folosește un filtru compus din 4 straturi printre care un strat de carbon activ și filtru tip HEPA E12 99,5%.

Măsurile M și L. Preț 195 lei/buc. Avem disponibile și filtre de schimb Broyx (105 lei/set 2 buc).

  • UV sani 3 reprezintă cea mai bună opțiune pentru a curăța telefonul. Permite încărcarea telefonului în timpul procesului de dezinfecție.

Omoară toate tipurile de microorganisme care se găsesc pe suprafața telefonului, dar și din locurile greu accesibile din husa de protecție. Nu este periculos pentru echipamentul electronic  și nici pentru sănătate, în același timp distruge germenii și virusurile. Lumina UV-C  omoară 99,99% din germeni și virusuri. Procesul de dezinfectare pornește automat la închiderea capacului casetei și durează 10 minute.

 Preț 185 lei.